Weten wat we doen. En meer willen weten over wat we doen.

Bij Het Loopbaanhuis geloven we in de kracht van levenslang leren. Voor jou. Maar ook voor onszelf. We doen er dan ook alles aan om de ontwikkelingen in ons vakgebied op de voet te volgen. En om relevante certificaten en erkenningen te behalen.

Persoonlijke certificaten en erkenningen van Anita Cooman

CareerCoach Badge

Sedert 2015 erkend voor het gebruik en het interpreteren van CareerCoach®, een handige en innovatieve carrièretool die op basis van visueel krachtige rapporten onderbouwd inzicht geeft in de zelfsturende loopbaan.

pcc

Sedert 2013 erkend door de International Coaching Federation als Professional Certified Coach, door het volgen van een erkende en intensieve coachingopleiding van meerdere jaren en het bewijzen van 750 uren coachingervaring met minstens 25 klanten.

mbtiSedert 2009 en 2013 erkend door OPP voor het gebruik en het interpreteren van de MBTI® Step I & II™ instrumenten. De MBTI® (Myers-Briggs Type Indicator) brengt persoonlijkheidstypes in kaart en creëert een sterke basis voor levenslange persoonlijke ontwikkeling en groei. De indicator biedt een constructief en flexibel kader voor het begrijpen van individuele verschillen en sterke punten.

businessmodelforyouVolgde in 2014 de Masterclass met Tim Clark voor het gebruik van de Business Model You®-methodologie waarbij het businessmodel als raamwerk gebruikt wordt. Met deze methode gebruik je een effectieve manier van denken om een carrière te beschrijven, te analyseren en opnieuw uit te vinden.

Certificaten en erkenningen van Het Loopbaanhuis by ARventure bvba

certo

 

In 2013 ontvingen wij van Federgon het Certo-label, een kwaliteitsgarantie voor onze diensten als outplacementbureau.

 

Sedert 2014 door de Vlaamse Overheid erkend als loopbaancentrum.