Loopbaancoaching in een huis van vertrouwen

Het Loopbaanhuis wil een huis van vertrouwen zijn. Een plek waar jij weer vertrekt met bagage voor je tocht naar een job die écht bij je past. We hanteren een unieke formule om je in beweging te brengen en te houden. Zodat jij je doel bereikt. Altijd op een menselijke manier en in een sfeer van wederzijds vertrouwen. Samen maken we werk van jouw loopbaan!

Het Loopbaanhuis: levenswerk van Anita Cooman

“Hallo, ik ben Anita. Ik richtte het Loopbaanhuis op omdat ik geloof dat mijn eigen ervaringen en de verhalen van de mensen die ik begeleidde, inspirerend zijn voor elke m/v die wil zoeken naar een loopbaan die lekker loopt.”

“Loopbaancoaching bracht me tot waar ik ben”

“Ik ben zelf een ervaringsdeskundige van het eerste uur wat loopbaanbegeleiding betreft. Begin jaren ‘90 had ik op 10 jaar tijd een succesvol professioneel groeipad afgelegd. Een aantal elementen in mijn job maakten echter dat het plaatje niet meer klopte. Ik wou iets anders. Maar wat ? Zou iemand hierbij kunnen helpen? Toen was er nog geen internet, laat staan loopbaancentra of loopbaancheques. En toch … in Leuven vond ik een organisatie die mij hielp nadenken over mijn werk en mijn toekomst. Daar werd het eerste zaadje geplant van wat later mijn levenswerk zou worden.”

Al 20 jaar ervaring met loopbaancoaching

“Eerlijk is eerlijk : het was een hobbelig pad. Ik kreeg niks cadeau. Het duurde vier jaar voor ik mijn heroriëntering hard kon maken. En telkens kwamen er nieuwe uitdagingen op mijn weg. En kijk, vandaag ben ik al 20 jaar professioneel loopbaancoach. In 2013 werd ik zaakvoerder van het Loopbaanhuis. Met enthousiasme inspireer en coach ik mensen die – gedwongen of vanuit persoonlijke keuzes – op een kruispunt in hun professionele leven staan.”

“Mijn geheim ? Bepaal een helder doel, blijf erin geloven, sta open voor nieuwe ervaringen. Wees ook niet te beroerd om de weg naar je doel indien nodig te herbekijken. Creëer scharniermomenten, ga door en hou vol op moeilijke momenten.”

“Loopbaancoaching werkt ook voor jou!”

“Samen de eerste energiegevende stap richting een fijne werkplek zetten? Ik kijk er al naar uit! Je mag een kordate en uitdagende aanpak verwachten. Gecombineerd met een warme menselijke interesse die het beste in jou naar boven haalt. Je mag putten uit alle kennis en ervaringen in mijn ‘rugzak’. Eén voorwaarde : de actie, die ligt bij jou. Jij bent het die erin moet slagen om weer leven in je werk te steken. Het Loopbaanhuis helpt je daar graag bij. Tot gauw!”

Mail me voor een afspraak of bel 0485 50 81 84
“Bepaal een helder doel, blijf erin geloven, sta open voor nieuwe ervaringen” – Anita Cooman